konsultacije3

Konsalting

Naši menadžeri su veoma iskusni stručnjaci koji se u radnom procesu poistovećuju sa klijentima. Kroz svoj rad dolaze do najboljih rešenja kroz različite perspektive. Odrednice kojih se pridržavamo su: posvećenost, kvalitet, uspeh klijenta.

Naše bogato iskustvo koje možemo podeliti sa Vama obuhvata procese od distribucije proizvoda do kompletne marketing strategije.

istrazivanje3

Istraživanje

Adekvatne informacije su suštinske za efektivno i efikasno rešenje za komunikaciju kroz medije. Mi posedujemo iskustvo i znanje za obradu dobijenih informacija i shodno njima odabir odgovarajuće strategije.

plan3

Planiranje procesa komunikacije

Markat Media je agencija sa fokusom na komunikaciju sposobna da osmisli različite pristupe i strategije, kao i da pruži kreativna rešenja prilagođena različitim tržištima.
Naš dinamičan pristup planiranju i zakupu medija dovodi do veoma efektnih kampanja kroz sve vrste medija.

Strategijsko planiranje je zasnovano na istraživanjima o navikama potrošača i iskustvu samog klijenta.

kreativa3

Kreativa

Osmišljavanje kreativnog rešenje je suštinski važno za uspeh komunikacije. Dobrim kreativnim rešenjem učinićemo da se Vaš brend postane omiljen kod potrošača, prepoznatljiv, dopadljiv, šarmantan, emotivan, odnosno baš onakav kakav treba da bude, da ostane dugo u svesti potrošača.

Bilo da je u pitanju izrada ili adaptacija TV spotova, radijska reklama ili neko drugo kreativno rešenje, svakom projektu pristupamo sa jednakim entuzijazmom.

zakup3

Media zakup

Mi vam možemo pružiti optimalne uslove zakupa na tržištu. Za nas ne postoje male kampanje. Naš cilj je da klijentima pružimo najbolji odabir medija i pružimo najbolje moguće rezultate.

media3

Medija planiranje

Obezbedićemo Vam najbolji raspored emitovanja reklamnih poruka po pojedinim TV kanalima i u adekvanim programskim sadržajima, kao i pisanog oglasa u novinama, zvučnog na radiju, slike na bilbordima ili poruke na internetu.

Mi verujemo da je pažljivo planiranje svih vrsta medijskog zakupa ključno za uspešnu kampanju.

web3

Internet marketing

U mogućnosti smo da vam pružimo kompletno rešenje, od dizajna i izrade vaše internet prezentacije, preko SEO optimizacije i marketing kampanja.

postev3

Postevaluacija

Naš posao nije završen onda kada je reklamna poruka poslata. Analiza ostvarenih rezultata predstavlja ključ za dalji napredak komunikacije.

Svaka kampanja se prati na dnevnom nivou. Našim klijentima posle završene kampanje obezbeđujemo kompletnu analizu efekata kampajne.